Katalog proizvoda
Početna Uvjeti poslovanja Uvjeti dostave

Uvjeti dostave

UVJETI DOSTAVE I ISPORUKE

  1. PRAVO NA BESPLATNU DOSTAVU 

Za jednokratnu narudžbu iznad 350,00 kn s PDV-om dostava na području Republike Hrvatske snosi prodavatelj.

  1. TROŠKOVI DOSTAVE

Ukoliko je Kupac prilikom izrade narudžbe odabrao i dostavu naručenih proizvoda  trošak dostave iznosi 30 kn, istu će izvršiti tvrtka General Logistics Systems Croatia d.o.o. 10360 Popovec, Varaždinska 116, (GLS). 

  1. Pošiljku s naručenim proizvodima predajemo dostavnoj tvrtki GLS najkasnije u roku od 2 radna dana po primitku Vaše uplate odnosno odobrenoj autorizaciji kreditne kartice. 
  2. Kupljene proizvode primit ćete na adresu navedenu u narudžbi u roku 2 - 6 dana, (ovisno o mjestu dostave) osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave (radne dane). U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi ili u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio Internet trgovini vagabundo.hr bez isporuke kupcu i sl.) Internet trgovina vagabundo.hr ne preuzima odgovornost na „prvi rizik" i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku. 
  3. Kupac je dužan prilikom preuzimanja kupljenih proizvoda provjeriti eventualna oštećenja pošiljke i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je istu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U tom slučaju potrebno je obavijestiti i djelatnike Internet trgovine vagabundo.hr kako bi se u što kraćem roku organizirala nova isporuka. 
  4. Ukoliko Kupac ne primi pošiljku u roku od 10 dana od izvršenog plaćanja, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac iz nekog razloga ne preuzme pošiljku te se ista vrati Prodavatelju, Prodavatelj će novu dostavu ponovno naplatiti. 
  5. Isporuka proizvoda moguća je jedino na teritoriju Republike Hrvatske. 
  6. Ako je Kupac kod narudžbe proizvoda odabrao osobno preuzimanje proizvoda, isto podrazumijeva preuzimanje kupljenih proizvoda na adresi skladišta dobavljača navedenoj na potvrdi narudžbe.
    Dostava u organizaciji Kupca podrazumijeva da Kupac sam organizira dostavu preko neke od dostavnih tvrtki.

DOSTAVA I ISPORUKA NA OTOKE

S obzirom da naš dostavljač GLS ne isporučuje pošiljke na SVE otoke, vrši dostavu pomoću Hrvatske pošte ( popis ) .Uvjet HR pošte prilikom preuzimanja pošiljke za isporuku je da pošiljka mora biti unaprijed plaćena. Stoga je potrebno izvršiti uplatu i poslati nam potvrdu (sken ili foto) uplatnice.
Broj računa na koji je potrebno izvršiti uplatu je : HR2423600001102261863

Adresa: VAGABUNDO d.o.o. , Ungarija 39/i , 52 470 Umag
Potvrdu o uplati nam proslijedite na email : prodaja@vagabundo.hr

Zahvaljujemo za razumjevanje i dosadašnje povjerenje.

Otoci na kojima vršimo dostavu :
https://gls-group.eu/HR/hr/dostava-na-otoke