Katalog proizvoda
Početna Uvjeti poslovanja Uvjeti dostave

Uvjeti dostave

UVJETI DOSTAVE

Vrijeme dostave

U dostavi pošiljaka Vagabundo surađuje sa tvrtkom DPD koja osigurava dostavu pošiljaka unutar 3 - 5 dana od trenutka kada Vagabundo zaprimi narudžbu ukoliko je narudžba zaprimljena unutar radnog tjedna.
Dostava na području Republike Hrvatske odvija se do prve prepreke (najčešće ulaska u zgradu ili kuću, dostavna služba ne unosi robu niti ju nosi na kat). 
Dostavu za HR obavlja DPD dostavna služba direktno na kućnu adresu. Dan prije dolaska pošiljke ćete primiti mail od DPD-a s kojim vas obavještavaju kada će paket biti dostavljen. U slučaju da vam vrijeme dostave ne odgovara, možete kliknuti na link u dobivenom mailu i promijeniti adresu dostave. DPD nudi opciju dostave na INA-ine benzinske crpke ili Euro Denis dućane gdje u roku od 5 dana možete pokupiti svoju pošiljku.
Molimo kupce koji žele dostavu pošiljke na otoke da prije narudžbe provjere na koje otoke je dostava moguća ovdje
 
Raspored dostave na otoke:

Na otoke koje prijevoznik ne pokriva vlastitom dostavnom mrežom, isporuku vrše u suradnji sa Hrvatskom Poštom i u tom slučaju plaćanje pouzećem nije moguća. Popis mjesta i poštanskih brojeva na koje se ova ograničenja odnose:

Napomena:
- Pakete je potrebno predati za dostavu dva radna dana prije dana navedene dostave na otok koji nije povezan mostom.
- prijevoznik zadržava pravo promjene "Rasporeda dostave na otoke“ bez prethodne najave u slučaju tehničkih poteškoća ili više sile. 
 
NAPOMENA: Navedeni dani dostave su podložni promjenama, za točne informacije o dostavama na otoke i manja mjesta obratite se na besplatni info telefon službe za komunikaciju s kupcima: 01/5510-645 radnim danom od 8-16 sati.
 

Neovisno o broju paketa, veličini i težini pošiljke, najmanja vrijednosti narudžbe iznosi 100,00 kn.

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda.

 

Troškovi dostave:

Način plaćanja                    Cijena dostave
Kreditnom karticom          35,00 kn (4,65 €)
Uplata na žiroračun          35,00 kn (4,65 €)
Pouzeće                           41,50 kn (5,51 €) (35,00 (4,65) + 6,50 kn (0,86€))
Za iznos kupnje iznad 500 kn Vagabundo snosi troškove dostave !
 

Problemi oko dostave

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

OBAVIJEST: Poštovani, ovim pute m želimo Vas informirati da su od 01.06. do 01.11.2022. zbog povećanja pošiljka u sistemu DPD Croatia radi turističke sezone moguća kašnjenja dostave na području primorja. Isporuka pošiljaka u centar grada Dubrovnik (u starom gradu, unutar gradskih zidina) nije moguća do daljnjega, radi štrajka koncesionara grada Dubrovnika koji ima koncesiju za isporuku pošiljka posebnim dostavnim vozilima – karićima