Katalog proizvoda
Početna Uvjeti poslovanja Reklamacije i uvjeti povrata

Reklamacije

REKLAMACIJE

Vagabundo pridržava se politike zaštite potrošača. Kao naš potrošač imate pravo unutar 5 dana od dana primitka narudžbe vratiti kupljeno u slučaju :

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu dostavljača provjerite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (potrgani dijelovi i udubljenje) paket ne bi trebali preuzeti. U ovom slučaju molimo Vas da nas nazovite telefonom na broj +385 (0)52 741 990 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu [email protected] i navedete razlog zbog kojega ste odbili preuzeti paket. U najkraćem mogućem roku obavijestit ćemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24 sata od trenutka primitka pošiljke, nazovete telefonom na broj +385 (0)52 741 990, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu [email protected] i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavijestit ćemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave nesuglasnosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da postupite na način definiran pravilnikom o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodaje, koji zajedno sa obrascem zahtjeva za reklamaciju, trebate poslati na adresu [email protected]

U slučaju robe s greškom, trošak dostave reklamacije snosi Vagabundo.

U slučajevima kad se proizvod s greškom može zamijeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište. Kad proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena najkasnije unutar 15 dana.

 

UVJETI POVRATA

Kupac može, shodno Članku 72. ZZP, otkazati narudžbu ne navodeći za to razlog u roku od sedam (7) dana. Rok otkazivanja narudžbe počinje teći od dana kada je Kupac primio potvrdu narudžbe. Kupac e-mailom mora obavijestiti Prodavatelja o otkazivanju narudžbe. Narudžba se smatra otkazanom kada Prodavatelj primi pismenu obavijest (e-mail).

Odustajanje od narudžbe :

telefon na broj : + 385 (0) 52 741 990
E-mail : [email protected]
 

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti u roku 8 dana. Trošak vraćanja proizvoda snosi kupac.

Ukoliko kupac nije zadovoljan proizvodom koji je naručio na Internet stranici www.vagabundo.hr proizvod može vratiti ili zamijeniti za isti proizvod u drugoj dimenziji ili drugi proizvod iz asortimana u vrijednosti jednakoj ili višoj u odnosu na proizvod koji se mijenja.

Trošak dostave uvijek snosi pošiljatelj, osim ako nije drukčije dogovoreno unaprijed. Pošiljka s otkupninom neće biti prihvaćena.

Prilikom kupnje putem interneta proizvode nije moguće fizički pregledati, stoga omogućujemo mogućnost odstupanja, odnosno odustajanja od kupnje u zakonskom roku. U nastavku je opisano kako pravilno pregledati proizvode kako bi nakon pregleda bila moguća zamjena ili povrat proizvoda prodavatelju.

Pažljivo otvoriti ambalažu u kojoj je proizvod stigao na adresu kupca te paziti da se ambalaža ne ošteti do trenutka kada se ne utvrdi da je proizvod u skladu s očekivanjima kupca

Prilikom rukovanja te pregledavanja proizvoda koji imaju lakiranu površinu osobito pripaziti da se površina ne ošteti

Nepažljivo odstranjivanje zaštitne folije i materijala može uzrokovati oštećenja na površini proizvoda

Zamjena ili vraćanje proizvoda nije moguća ukoliko se vide tragovi korištenja (prah, mrlje, ogrebotine…)

Ukoliko su takvi proizvodi otvoreni, povrat ili zamjena nije moguća

Rokovi unutar kojih kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca je 5 dana