Katalog proizvoda
Početna Uvjeti poslovanja Način plaćanja

Način plaćanja

NAČIN PLAĆANJA

 

1. Kreditnom karticom

Master card, Maestro i Visa - jednokratno

Na Vagabundo web shopu možete plaćati Mastercard, Maestro i Visa kreditnim karticama. Plaćanje se izvršava putem HT Pay Way sustava online autorizacija kreditnih kartica u realnom vremenu, koji daje iznimnu zaštitu i sigurnost podataka prilikom novčanih transakcija putem interneta! Ovim sustavom svi podaci zastićeni su posebnim sigurnosnim protokolima sustava u procesu kupnje preko interneta.

Odaberite željenu robu ili uslugu i potvrdite da želite obaviti plaćanje. Upišite podatke o svojoj Mastercard/Maestro/Visa/Visa Electron. Internetska trgovina automatski se povezuje s Bankom radi provjere identiteta. Banka provjerava je li kartica već aktivirana za korištenje 3-D sigurnosnog standarda. Ako je aktivirana, pojavljuje se ekran s osnovnim informacijama o transakciji, vašim podacima i zahtjevom za unos jednokratne lozinke koju generira token.

Upišite jednokratnu lozinku koju generira token. Ako su uneseni podaci ispravni, Banka potvrđuje identitet korisnika kartice i prosljeđuje transakciju trgovini na odobrenje.

 

2. Pouzećem - dostavljaču prilikom preuzimanja

Pošiljka se plaća u cjelokupnom iznosu, sa uključenim troškom dostave, prilikom preuzimanja pošiljke.

 

3. Uplatom na žiro račun - u pošti, banci ili putem internet bankarstava

Podaci za ispunjavanje uplatnice:

Primatelj: Vagabundo d.o.o., Ungarija 39/i, Umag

IBAN: HR2423600001102261863

Poziv na broj odobrenja: 02 - broj ponude dobivene putem mail-a 

Opis plaćanja: broj ponude dobivene putem mail-a

Napomena: Molimo pošaljite potvrdu o uplati na info@vagabundo.hr. Kod ovakvih uplata mi ne možemo odmah dobiti potvrdu da je narudžba plaćena i kao posljedica toga ni Vi ne možete dobiti pošiljku u najkraćem roku. Pošiljka će biti poslana tek kada primimo potvrdu da je novac uplaćen na račun.