Katalog proizvoda
Početna Proizvodi Sredstva za pranje i čišćenje za uništavanje štetočina i insekata Effect Faracid 500 mL - insekticid za suzbijanje mrava

Effect Faracid 500 mL - insekticid za suzbijanje mrava

5,25 €
Najniža cijena u posljednjih 30 dana:
5,25 €
Najniža cijena u posljednjih 30 dana:
5,25 €
Prednosti:
  • dugotrajna zaštita od gmizućih insekata do 6 mjeseci
  • posebna formula - aktivne tvari nalaze se u mikrokapsulama koje se u dodiru sa zrakom polako razgrađuju i otpuštaju aktivne tvari na podlogu na koju smo nanijeli pripravak
Opis:
Odgođeno djelovanje omogućuje da se mravi vrate u gnijezdo i kontaminiraju leglo. Primjeren za uporabu u stambenim prostorima i vani.
Uputa za uporabu:
Bočicu prije uporabe temeljito protresite. Poprskajte površine po kojima se kreću mravi, posebno putove kojima dolaze u stan. Staklene i drvene podloge poprskajte u količini 200 ml na 10 m2, odnosno 20 ml na 1 m2 (11 pritisaka na raspršivač), a na betonskim podlogama uporabite pripravak u količini 300 ml na 10 m2, odnosno 30 ml na 1 m2 (16 pritisaka na raspršivač). Ne raspršujte po zraku.
Poprskane površine ne perite i ne brišite, osim ako ste sredstvo nanijeli na površine u kuhinji. Zaštitu obnovite poslije tri mjeseca, odnosno poslije svakog čišćenja.
Pakiranje: 500 ml