Katalog proizvoda
Početna Proizvodi Sredstva za pranje i čišćenje specifična sredstva za čišćenje 2 Lt. Varikina 5% "PRIM CLASSICA" mod.130305102056

2 Lt. Varikina 5% "PRIM CLASSICA" mod.130305102056

9,00 kn

VARIKINA učinkovito čisti i dezinficira razne tvrde površine poput podova, sanitarija, pločica i sl. Također, uspješno uništava gljivice sa zidova te fugni između keramičkih pločica.

UPUTA ZA UPOTREBU I NAČIN PRIMJENE: Varikinu koristimo za izbjeljivanje rublja kao i pri čišćenju i dezinficiranju površina.

RUČNO PRANJE RUBLJA: Razrijedite 1 šalicu proizvoda na 5 litara hladne vode (ukoliko se na rublju nalaze tvrdokorne mrlje, mrlje od kave, vina, voća, povećajte dozu). Potopiti rublje u pripremljenu otopinu i pustite ga potopljenog po potrebi. Isperite i nastaviti s uobičajenim pranjem. Nemojte koristiti nerazrijeđen proizvod na rublju. Nemojte koristiti varikinu na proizvodima od vune i svile. Nemojte koristiti proizvod zajedno s kiselinama, deterdžentima, amonijakom i sapunom.

RUBLJE U PERILICI: U strojevima s automatskim izbjeljivanjem - slijedite upute proizvođača. Ostale perilice: stavite cijelo bijelo rublje u perilicu i odaberite najkraći ciklus pranja. Dok perilica uzima vodu, uspite jednu šalicu varikine u ladicu za prašak, bez dodavanja deterdženta. Nakon centrifugiranje dodajte ostatak rublja, a zatim nastavite s uobičajenim ciklusom pranja i  korištenjem uobičajnih deterdženata za pranje rublja.

HIGIJENA U KUĆI: Za dnevnu njegu podova, pločica i sanitarija, razrijedite 1 šalicu varikine na 2 litre vode. Za wc školjku, ulijte 1 šalicu varikine po stijenkama i  pustiti da malo odstoji. Nakon toga isperite 2-3 puta puštanjem vode iz vodokotlića. 1 šalica podrazumijeva 100ml proizvoda.

Ne koristiti na proizvodima od metala, na tkanini od vune i svile.