Katalog proizvoda

SCRIC FORMIO 5 L

34,00 kn

MJESTO PRIMJENE: Može koristi na svim perivim površinama bez štetnog učinka (npr. pločice, podovi, kupaonica i druge perive površine).

UPUTE ZA UPOTREBU: SCRIC FORMIO je dezinfekcijski deterdžent  koji djeluje protiv prljavštine s ugodnim mirisom. Jednostavan za korištenje SRIC FORMIO-a u koncentriranom ili razrijeđenom obliku, ne pjeni se, nije zapaljivo, ne ostavlja mrlje, dugotrajan bez gubljenja svojih aktivnih sastojaka. Preporučene doze: 50/100g po litri vode, preporučljivo vruće, nanijeti na pločice, podovi, kupaonice i bilo koje perive površine. U nerazrijeđenom obliku sredstvo se nanosi na vlažnu spužvu i rješava problem najtvrdokornije prljavštine. S ovim sredstvom također možete dezinficirati rublje koristeći 50g proizvoda na 5l vode strojnim pranjem ili oprati ručno.

POSEBNE NAPOMENE: Ovaj proizvod može zagaditi mora, jezera i rijeke. Nemojte prekomjerno nanositi na ciljane površine. Čuvati izvan dohvata djece. Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju kontakta s očima, isperite odmah s puno vode i zatražiti savjet liječnika. Ako se proguta, odmah konzultirajte liječnika i pokazati mu naljepnicu ili spremnik.

PAKIRANJE: 5 L

Sigurnosno-tehnički list
Specifikacija proizvoda