Katalog proizvoda

1 kg BIS Dezisan CLP-N - Saponia

10,91 €
Najniža cijena u posljednjih 30 dana:
10,91 €
Najniža cijena u posljednjih 30 dana:
10,91 €
Proizvod trenutno nije dostupan

PODRUČJE PRIMJENE: Proizvod je namijenjen za: opću sanitaciju, odnosno dezinfekciju svih perivih površina (podovi, zidovi, radne površine, oprema i pribor, sanitarije); dezinfekciju cjevovoda, posuda i tankova u prehrambenoj industriji i industriji pića; bijeljenje i dezinfekciju rublja; dezinfekciju vode u bazenima za rekreaciju i terapiju; dezinfekciju pribora za jelo i piće te kuhinjskog posuđa u ugostiteljstvu, društvenoj prehrani, bolnicama.

SVOJSTVA: Proizvod ima snažno germicidno djelovanje na bakterije, alge, plijesni, gljivice te neke vrste virusa. Brzo i lako otapa se u vodi.

PRIMJENA PROIZVODA: Primjenjuje se otopljen u vodi i nanosi se ručno ili pomoću odgovarajućeg uređaja. Za opću sanitaciju, odnosno za dezinfekciju svih perivih površina (prskanjem) te za dezinfekciju pribora za jelo i piće (potapanjem) primjenjuje se kao 0,02-0,08 %-tna otopina (2-8 g na 10 L vode) uz vrijeme kontakta od 5 minuta. Za dezinfekciju u prehrambenoj industriji i industriji pića (cjevovodi, tankovi, oprema) primjenjuje se u koncentraciji 0,02-0,08 %. Pogodan i za dezbarijere. Ovisno o vrsti i stupnju kontaminacije površina koja se dezinficira treba biti u kontaktu sasredstvom od 3 minute do 2 sata. Za dezinfekciju vode u bazenima za rekreaciju i terapiju potrebno je dva puta dnevno dozirati 3-5 g na 1 m3 vode. Za dezinfekciju rublja dozirati 1-4 g/kg suhog rublja u pretpranje