Katalog proizvoda

1 kg BIS C 5330 - SAPONIA

32,00 kn

Praškasto sredstvo za čišćenje i dezinfekciju

PODRUČJE PRIMJENE: Proizvod ima vrlo široko područje primjene. Namijenjen za čišćenje i dezinficiranje na mliječnim farmama (muznii uređaji, mljekovodi, rashladni uređaji na sabiralištima mlijeka, kante i ostalo posuđe za prihvat mlijeka); u svim granama prehrambene industrije; područja na kojima žive životinje; bazenskih prostora i dr. Proizvod je vrlo činkovit i kod pranja rublja te se koristi uz deterdžent za pretpranje i pranje jako prljavog rublja.

SVOJSTVA: Srednje alkalno, praškasto sredstvo. Dezinficijens na osnovi aktivnog klora efikasno uništava nepoželjnu bakterijsku floru, a polimerni fosfati, emulgatori i površinsko aktivne tvari brzo i potpuno odstranjuju ostatke nečistoća sa površina koje se čiste. Efikasan je i za uništavanje nekih kvasaca i plijesni. Lako se ispire vodom. Vrlo učinkovit prilikom uklanjanja pigmentnih zaprljanja te pospješuje uklanjanje masnoća sa rublja.

PRIMJENA PROIZVODA: Kod ručnog pranja uređaja i površina primjenjuje se u koncentraciji 1-1,5 % (10-15 g/l vode ) na temperaturi 20-40°C uz vrijeme kontakta 15-30 minuta. Tretirane površine temeljito isprati vodom. Kod pranja rublja dozira se u količini od 10 g po kg suhog rublja. Dodaje se u pretpranje problematičnog rublja u svim tipovima strojeva za pranje rublja.