Katalog proizvoda
Početna Proizvodi Sredstva za pranje i čišćenje za odstranjivanje masnoće ZYM-Fs 4 lit. - za odmašćivanje u područjima pripreme hrane

ZYM-Fs 4 lit. - za odmašćivanje u područjima pripreme hrane

40,50 €
Najniža cijena u posljednjih 30 dana:
40,50 €
Najniža cijena u posljednjih 30 dana:
40,50 €



ZYM FS je sredstvo za odmašćivanje koje se koristi u područjima pripreme hrane, posebno za održavanje čistoće površina i odvoda. Ovaj proizvod sadrži selekcionirane enzime koji razgrađuju masnoće, ulja i naslage, omogućujući njihovo lakše ispiranje s površina. Koristi se za čišćenje kuhinjskog pribora, posuđa, radnih površina, zidova i podova.

Značajke proizvoda:

  • Pakiranje: 4 L
  • Namjena: Odmašćivanje i održavanje površina i odvoda u područjima pripreme hrane
  • Sastav: Selekcionirani enzimi, neionski tenzidi, vodikov peroksid (<1%), EDTA tetranatrijeva sol (<1%), natrijev glikolat, trinatrijev nitrilotriacetat (<1%), natrijev hidroksid (<1%), boja i voda
  • Prednosti:
    • Učinkovito uklanja masnoće i ulja
    • Smanjuje nakupljanje masnih naslaga u sistemima otpadnih voda
    • Siguran za upotrebu na površinama koje dolaze u dodir s hranom
    • Pogodan za kuhinjski pribor, pećnice, friteze, nape, ventilatore, zidove, podove, hladnjake i opremu za posluživanje hrane

Upotreba i doziranje:

  1. Svakodnevno čišćenje: Razrijedite ZYM FS s vodom u omjeru 1:100.

  2. Generalno čišćenje: Primijenite sljedeće omjere prema tablici za različite vrste opreme i površina:

    • Strojevi, aparati za preradu hrane, ispušne cijevi, filteri, ventilatori: Razrijediti u omjeru 1:5 (Udio ZYM FS-a: 1, Udio vode: 5)
    • Nape, pećnice, roštilji, friteze: Omjer 1:3
    • Kolica za posluživanje hrane, izložbene vitrine, hladnjaci, zidovi, podovi: Omjer 1:8
    • Pribor za pečenje kolača, aparati za preradu mesa: Omjer 1:7
  3. Nakon primjene, isperite tretiranu površinu vodom kako biste omogućili učinkovito uklanjanje masnoća i ostalih naslaga.

Primjena:

ZYM FS se koristi u restoranima, hotelima, industrijskim kuhinjama i drugim objektima gdje je potrebno redovito čišćenje površina koje dolaze u kontakt s hranom.




Sigurnosno-tehnički list