Katalog proizvoda
Početna O nama

O nama

Vagabundo d.o.o. je tvrtka s više od 30 godina iskustva u prodaji i distribuciji papirnate galanterije, sredstava za pranje, čišćenje i dezinfekciju, opreme za čišćenje kao i sitnog inventara za ugostiteljske objekte, te potrošnog materijala za catering. 

Naš slogan je „Čisto, brzo i sigurno“ te se u skladu s njim i ponašamo, mi smo vjerni svojim kupcima i njihovo zadovoljstvo našim proizvodima nam je najvažnije. Konstantno unaprjeđujemo i usklađujemo naše poslovanje s europskim standardima kao što su Sustav upravljanja okolišem prema ISO 14001 i Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001. 

     

Tvrtka je osnovana 1993. godine, a u većem opsegu djeluje od 2000.g. Vremenom smo izrasli u jednu od vodećih tvrtki u Primorsko-goranskoj i Istarskoj županiji u prodaji i distribuciji papirnatog potrošnog materijala, sredstava za čišćenje i opreme za čišćenje. Maloprodaja i veleprodajno skladište nalaze se u Umagu (ind. zona Ungarija), s kontinuitetom u zalihama robe i odgovarajućim voznim parkom.

Dostava robe vrši se ambulantno u roku najkasnije do 48 sati od narudžbe kupca. U svom asortimanu, osim domaćih brandova kao što su npr.Saponia i Labud, imamo i širok spektar roba stranih proizvođača, a najpoznatiji od njih u profesionalnom smislu su njemački proizvođači sredstava za čišćenje i dezinfekciju FALA i Remsgold, talijanski proizvođač papirnate konfekcije Lucart, Cartindustria Veneta i Paperdi, talijanski proizvođač kolica i opreme za čišćenje TTS (Tecno Trolley System), talijanski proizvođač kanti za otpatke, koševa za kišobrane i dr. Stil casa , španjolski proizvođač plastičnih posuda za kuhinju (ispunjava norme HACCP-a) Araven i mnogi drugi.

U najširem asortimanu nalazi se preko 5.000 artikala, a konstanantno se na zalihi nalazi oko 3.000 artikala. Uz postojeću ponudu iz hotelsko-restoranskog asortimana izdvojili bi proizvode kanadskog proizvođača Megalab i Econatural liniju papirnatih proizvoda Lucart grupe iz Italije. 

Megalab proizvodi su na bazi bakterija koje u potpunosti razgrađuju biološki otpad (fekalni otpad) pročišćavajući na taj način odvode, mastolovce i otpadne vode. 

Econatural papirnata linija proizvoda dobivena je izvlačenjem celuloznih vlakana iz tetrapak ambalaže najnovijom tehnologijom. Zahvaljujući takvoj tehnologiji proizvodnje, proizvodi te linije dobili su EU certifikat Ecolabel, kojeg u Europi dobivaju samo proizvodi koji zadovoljavaju rigorozne kriterije zaštite prirode.